Best sneck’s

Як обрати саме свій перекус?!

Різниця між нашими продуктами

Слайси

Форма:
Тонкі шматочки – 3 мм нарізки

Температура обробки:
від 45 до 80 градусів

Текстура:
Сухі, та більш хрусткі для жування

Як готують:
Дегідратор, сушильна камера

Упаковка:
Пакет-подушка

Снеки

Форма:
Шматочки – 7,5 мм нарізки

Температура обробки:
від 45 до 80 градусів

Текстура:
Сухі, але більш м’які для жування

Як готують:
Дегідратор, сушильна камера

Упаковка:
Пакет-подушка

Халяль

Форма:
Довільні, до 1 см

Температура обробки:
від 10 до 45 градусів

Текстура:
Сиро-в’ялені, не хрумкі, нагадують ковбасні вироби

Як готують:
Електрокоптильня, кліматична камера для дозрівання

Упаковка:
Вакуумна

Що об'єднує

Фасування

Коробка S розмір 34*24*11см

Продукція слайси: по 30 грам *33 шт
Продукція снеки: по 50 грам *20 шт

Коробка М розмір 24*40*22CM

Продукція слайси по 30 грам *80 шт
Продукція снеки по 50 грам *80 шт
Продукція слайси по 50 грам *50 шт

Коробка розмір 35*40*30см

Продукція слайси по 30 грам *180 шт
Продукція снеки по 100 грам *60 шт
Продукція слайси по 100 грам *40 шт
Продукція снеки по 500 грам *20 шт
Продукція слайси по 500 грам *14 шт

Продукція хамон по 100 грам *60 шт
Продукція халяль по 100 грам *100 шт
Продукція хамон по 500 грам *20 шт
Продукція халяль по 500 грам *33 шт