Форма:
Тонкі шматочки – 3 мм нарізки
Температура обробки:
від 45 до 80 градусів
Текстура:
Сухі, та більш хрусткі для жування
Як готують:
Дегідратор, сушильна камера
Упаковка:
Пакет-подушка
Форма:
Шматочки – 7,5 мм нарізки
Температура обробки:
від 45 до 80 градусів
Текстура:
Сухі, але більш м’які для жування
Як готують:
Дегідратор, сушильна камера
Упаковка:
Пакет-подушка
Форма:
Довільні, до 1 см
Температура обробки:
від 10 до 45 градусів
Текстура:
Сиро-в’ялені, не хрумкі, нагадують ковбасні вироби
Як готують:
Електрокоптильня, кліматична камера для дозрівання
Упаковка:
Вакуумна
Продукція слайси: по 30 грам *33 шт
Продукція снеки: по 50 грам *20 шт
Продукція слайси по 30 грам *80 шт
Продукція снеки по 50 грам *80 шт
Продукція слайси по 50 грам *50 шт
Продукція слайси по 30 грам *180 шт
Продукція снеки по 100 грам *60 шт
Продукція слайси по 100 грам *40 шт
Продукція снеки по 500 грам *20 шт
Продукція слайси по 500 грам *14 шт
Продукція хамон по 100 грам *60 шт
Продукція халяль по 100 грам *100 шт
Продукція хамон по 500 грам *20 шт
Продукція халяль по 500 грам *33 шт